Remo Oudshoorn

Behaalde op jonge leeftijd TC2 en daarna nog veel andere voetbal gerelateerde cetificaten. Remo weet mede door zijn post-HBO opleiding Coaching & Consultancy als geen ander hoe belangrijk het is om jezelf te blijven ontwikkelen.

Remo heeft eerst zeven jaar samen met Ger Fens de jeugd getraind van hsv Kranenburg. Hierna heeft hij vele jaren als (hoofd) trainer gewerkt bij o.a. sv Houtwijk, hsv ADS, vv die Haghe en VUC. In het trainersvak heeft hij diverse kampioenschappen en meerdere promoties via de nacompetitie behaald. Als laatste heeft hij op het hoogste niveau met de jeugd van Haaglandia mogen werken.

De ervaringen die hij heeft opgedaan als bestuurslid/speler en trainer hoopt hij op een positieve manier over te brengen naar anderen. "De wedstrijd is altijd het uitgangspunt. Door veel met de bal te oefenen word je techniek beter zodat we uit elke wedstrijdsituatie het maximale rendement halen". Door op een juiste manier spelers, trainers en andere vrijwilligers  binnen een voetbalvereniging te coachen hoopt hij een steentje bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de voetbalsport in het algemeen. Hij geniet als hij mensen weet te inspireren en uiteindelijk beter maakt.