CURSUSSEN

Basic training

Cursussen bij de Buurtvoetbalschool bestaan uit 10 trainingen. In deze trainingen leer je onder andere om jouw voetbaltechniek, looptechniek en mentale weerbaarheid te verbeteren.

Wat komt er verder aan bod?

Coördinatie (verbeteren van de beweeglijkheid)

Kracht- en vaardigheid (verbeteren van de fysieke vaardigheden)

Positionele (gericht op een specifieke positie)

Naast de groepscursus bieden we ook de mogelijkheid tot individuele training, aangepast op jouw niveau en jouw doelen. Denk hierbij aan herstel na een blessure, onder begeleiding van een fysiotherapeut of misschien wil jij jouw conditie wel verbeteren.

De mogelijkheden zijn eindeloos.

Neem contact met ons op!

Agility training

De cursus Agility training is bedoeld voor jongens en meisjes als voorbereiding op het nieuwe seizoen. ‘Agility (wendbaarheid) staat voor de kwaliteit van bewegen’.

Deze trainingsvorm is een belangrijk onderdeel bij explosieve sporten, zoals voetbal. Een speler moet snel kunnen zijn bij situaties die vragen om snelle en vaak onverwachte wendingen. De oefeningen uit het trainingsprogramma zijn uitermate geschikt voor:

Vergroten van de wendbaarheid
Vergroten van de explosiviteit
Vergroten van de snelheid
Vermogen krijgen om snel te kunnen veranderen van richting
Dribbelen bij diverse snelheden en wendingen
Snelle actie om de bal onder controle te houden

De cursus zal gegeven worden door een gediplomeerde sport- en bewegingscoördinator op het complex van SV Oosterheem aan de Buytenparklaan 7-A te Zoetermeer. De cursus bestaat uit 5 trainingen van 45 minuten.

De kosten voor de Agility training zijn € 100,00.